Dit ben ik

 

Hallo en hartelijk welkom op deze website.

Even een woordje over mezelf op aanraden van een fijne vriendin ;)

In de zoektocht naar mezelf vond ik dat het tijd was om eindelijk mijn intuïtie te volgen. Ik ben een dolgelukkige mama van drie schatten van kindjes en heb een geweldige man (tevens webmaster van dienst ;). Maar zelfs diep gelukkig voelde ik dat ik meer wilde. Deze 'meer' houdt in dat ik wil leven en handelen naar mijn levensdoel. Namelijk mensen verbinden en bewust laten voelen in connectie met elkaar en de aarde.

Reeds een aantal jaren houd ik mij thuis in mijn veilige schulpje bezig met het gebruik van etherische oliën, bachbloesems, energiestenen, yoga, klei, kruiden en het maken van allerlei hulp -en huishoudmiddeltjes in harmonie met de omgeving en de natuur en tot nog toe vooral voor eigen gebruik en ons gezinnetje. Nu vind ik het echter tijd om dit ook te delen met ander lieve mensen.

Mijn kinderen zijn mijn spiegels en hebben mijn ogen geopend en doen dat nog iedere dag. En mijn lieve man stuurde me reeds deze richting uit, maar uiteindelijk heeft mijn prachtige loopbaancoach mij over de streep getrokken om de "sprong" te wagen. En voilá, het resultaat kunnen jullie mee volgen op deze website.

Graag verwelkom ik jullie binnenkort op een van de workshops of belevingsdagen!

Lieve groetjes

Vanessa

 

met dank aan Hans Stockmans voor de tips en bewerking van de foto 

Copyright © 2018 - 2023 Aardbeleving   
adminwebmailstat